subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

LJUBAV PREMA SPORTU JAČA OD SVEGA

VINKO JANKOVIĆ ČOVEK KOJI JE PODARIO ŽIVOT SPORTU

Reći da je neko entuzijasta, zaljubljenik u sport ili sportski fanatik, bile bi suviše blage reči kada bi se opisivao Somborac Vinko Janković. Naime on je više od četiri decenije prisutan u nižerazrenim fudbalskim ligama i svrstava se u red najboljih poznavalaca zbivanja u tim rangovima takmičenja.

Sport je za mene nešto bez čega ne bih mogao da živim. Svo svoje slobodno vreme koristim da obiđem sportska borilišta, u najkraćim crtama objašnjava Vinko ono što radi iz ljubavi.

Posetioci na sportskim priredbama često ga mogu videti sa foto-aparatom od koga se retko razdvaja. Sve interesantne trenutke ovaj majstor fotografije uspešno zabeleži.

Vinko Janković uz sportske rekvizite

Ponekad slika objašnjava mnogo više od reči. Često me zovu oni najmlađi da traže fotografije, pa ponekad provodim sate pored aparata da ih pronađem. Volim da usrećim decu, jer se sećam koliko je meni značilo kada sam dobio neku sliku, iskren je kao i uvek Vinko Janković.

Čitaoci Apa-press.info u situaciji su da vide snimke koje naš saradnik Vinko uslika i mogu pročitati najkopetentnije komentare sa nižerazrednih utakmica. Isto tako mnogi detalji se mogu pronaći na fejsbuku Penal.025-Sombor čiji je on vlasnik.