subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MAME I TATE NE ZABORAVITE DA JE PETAK DAN ZA DEČIJU RADOST

U organizaciji Udruženja građana “Moj Apatin” radosna vest za sve naše prelepe “klince” i “klinceze”. Naime, 16. februara, sa početkom u 17.00 časova u fiskulturnoj sali Gimnazije „Nikola Tesla“ u Apatinu biće organizovan dečiji bazar sa puno zanimljivih propratnih dešavanja. Pored dečije pijace na kojoj će deca od četiri do 10 godina moći da prodaju igračke i druge predmete, koje sami naprave, biće organizovane kreativne radionice uz pomoć naših prijatelja iz Cda Mestašce, prezentacija fiskulturnih vežbi naših prijatelja iz Kluba korektivne gimnastike – „Vežbaj za zdravlje“, klovnovska predstava i još svašta nešto!

Ujedno informacija za roditelje koji žele da prijave svoje mališane da učestvuju na ovom prelepom događaju da to moraju  da urade ranije, jer je broj malih izlagača ograničen na 30!

Svi ostale koji žele samo da posete dečiji bazar prijave nisu potrebne, i naravno ulaz je besplatan za sve! A to znači, mame, tate, bake, deke i ostala rodbino ne zaboravite da je petak dan za dečiju radost i pripremite novčanike!