sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MARKO ZEČEVIĆ NAJAVLJUJE USPEŠNU SEZONU BRATSTVA 1946

BIĆE GOLOVA- EKIPA JOŠ U FORMIRANJU

Novajlija u redovima prigrevačkog Bratstva 1946 Marko Zečević veruje da će njegov tim već od samog starta biti među onima koji će voditi glavnu reč u vrhu tabele Srpske lige Vojvodina. Mada ne trenira punim intenzitetom, jer povremeno oseća blolove od povrede koju je zadobio u prošlom prvenstvu, iskusni napadač najavljuje golove sa kojima će ekipa lakše osvajati bodove.

-Došao sam jer sam željan golova, dobre igre i da budem deo uspešnog kluba. Sve to sam našao u Bratstvu 1946. Brzo smo pronašli zajednički interes i pregovori su išli lako. Osećem da mogu još puno toga da pokažem na terenu i sa nestrpljenjem isčekujem start prvenstva, reči su iskusnog Zečevića koji iza sebe ima veoma uspešnu karijeru.

Željan golova i dobrih igara, Marko Zečević novi napadač Bratstva 1946

Zečević je ovih dana trenirao odvojeno od ostatka ekipe sa dosta umanjenim programom rada, no on smatra da je to samo trenutno i da će biti spreman za velike izazove.

-Doneli smo odluku da smanjim malo rad, jer sam osetio bol, pa da ništa ne rizikujemo. Ima dosta vremena do početka prvenstva i sve će se nadoknaditi, naglašava Zečević i napominje:- Došao sam da dam svoj doprinos još jednoj uspešnoj sezoni Bratstva 1946. Verujem da ćemo uspeti da stvorimo ekipu za dobar plasman, jer imamo jaku organizaciju kluba, dobre igrače i radi se veoma kvalitetno. Na nama je da iskoristimo sve ove povoljnosti i da dobrim igrama ispunimo očekivanja navijača i rukovodstva kluba.

Prigrevčani još nisu kompletirali sastav, jer ne žele da po svaku cenu dovodu igrače i gomilaju ih. Telefon novog predsednika Upravnog odbora Milića Stojakvića bukvalno se usijao od poziva raznih fudbalera, klubova, menadžera…

-Imopnuje što bi mnogi da dođu u našu sredinu. Svi su dobrodošli, ali pre bilo kakvog dogovora moraju ispuniti ono što trener Mitrović zahteva. Dakle, otvoreni smo za svakog pojedinca koji želi da se afirmiše u našoj sredini i koji želi da se uklopi u koncept rada. Ostali detalji su lako rešivi, poručuje prvi čovek kluba Milić Stojaković.

Svi su dobrodošli, ali klub je u prvom planu, poručuje Milić Stojaković

Prigrevčani prvi test imaju u subotu kada gostuju u Odžacima gde će se sastati sa Tekstilcem.