sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MAŽORET KLUB IZ APATINA U KRATKOM PERIODU ZADIVIO SVE

PONOS NAŠEG GRADA!

Za manje od dve godine postojanja, „Apatinske mažoretkinje“ uspele su da se vinu u sami vrh srpskog mažoret sporta i da uoči svog drugog rođendana klubske vitrine ukrasi titula vicešampiona države. Po mnogo čemu uzoran klub, pored odličnih rezultata, ima idealnu saradnju sa roditeljima i zajedničkim snagama uspevaju da prevaziđu sve prepreke koje mogu da se nađu na putu do velikog uspeha.

U klubu rade dva trenera Matea i Sara Vidaković, koje budno prate svaki pokret svojih učenica i nesebično im prenose znanje kako bi devojčice što spremnije izlazila na scenu. Istovremeno rade dve grupe od po 17 takmičarki koje već sada imaju znanje za međunarodne nastupe, kojih će sasvim sigurno biti u skoroj budućnosti.

Nedavna poseta Apatinu, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, protekla je u znaku mladih mažoretkinja, koje su svojom dečijom lepotom i fantastičnim ponašanjem ulepšale ovaj značajan dan za stanovništvo apatinske opštine.

Apatinske mažoretkinje u društvu predsednika Srbije Alaksandra Vučića

Pravo je zadovoljstvo videti njihov ples ukomponovan sa skladnim koracima uz sjajnu koreografiju. Priliku da ih vidi širok auditorijum, mlade Apatinske imaće sutra (četvrtak 4. juli) na svečanom otvaranju Apatinskih ribarskih večeri, kada budu imale svoj defile. One u 19,30 časova kreću izpred zgrade SO Apatin i uz zvuke muzike sa svojom uigranom koreografijom doće do Trga Nikola Tesla. Ovo neka posluži kao poziv građanima da dođu i daju im podršku, aplauzima im ulepšaju prezentaciju kluba, jer one su to zaslužile. Mada su  mlade i skromne, znaju one da su ponos našeg grada!