sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MEĐUOPŠTINSKA FUDBALSKA LIGA SOMBOR 2. RAZRED

SEDAM PLUS NA DVA MEČA

Da se kojim slučajem mečevi Međuopštinske fudbalske Lige II razreda nalaze na listama nekih kladionica, poslednje odigrano kolo, koje je obilovalo golovima, donelo bi igračima velike kvote na pojedinim utakmicama.

Na dva meča bilo je sedam plus (Stanišić 1920-Sport 4:3 i Lider-Dinamo(S) 6:1), a na jednoj utakmici iz dvojke u keca  (Jedinstvo(SM)-Dinamo 1923 0:1-2:1). Inače postignuto je 28 golova na šest mečeva, što je u proseku 4,7 po jednoj utakmici, a možda bi ih bilo i više da se jedna utakica nije završila već u prvom poluvremenu, zbog toga što su gosti ostali na terenu sa šest igrača (KFK KULA-OFK Metalac 3:0 prekid).

Ekipa Telečke

Četiri ekipe domaćina uzelo je sva tri boda, jedan meč je završen bez pobednika (Panonija-Borac (BG) 3:3), a u gostima je slavio samo Graničar iz Ridjice (0:2) sa Telečkom. Interesantno je napomenuti utakmicu u Svetozar Miletiću, gde su fudbaleri domaćeg Jedinstva igrali sa Dinamom 1923 iz Bačkog Brega. Ovo je prvi prvenstveni meč u ovom selu posle pauze duge 18 godina. Naime zadnji meč za bodove Jedinstvo je odigralo 4. juna 2000 godine sa ekipom OFK Odžaka (2:0) i klub od tada nije imao ekipu za takmičenje u somborskom podsavezu.
Na tabeli, komšije sa severa Bačke, Stanišić 1920 i Graničar(R) imaju po 6 bodova, a na trećem mestu Borac zaostaje za dva boda. Na začelju Telečka i Dinamo(S) su bez bodova.
U narednom kolu u Bezdanu igraju Sport i Panonija, a u odžačkom derbiju u Bačkom Gračacu Borac dočekuje novoformirani Lider. Stanišić gostuje u Somboru kod ekipe OFK Metalca, Graničar će u Ridjici dočekati KFK Kulu, a Dinamo u Bačkom Bregu Telečku. Svoje drugo gostovanje ove jeseni ekipa Jedinstva igraće sa mladim timom Dinama u Sonti.

Vinko Janković