subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL 1. RAZRED – DRUGA POBEDA ŠANTIĆANA U GOSTI

Zadrugar i dalje bez bodova

Drugo kolo prvenstva u MFL I razred proteklo je u znaku tri pobede domaćih ekipa i isto toliko gostiju. Svoje navijače obradovali su kod kuće Deronjčani, Monoštorci i Kupusinci, dok su bodove sa strane doneli fudbaleri Korduna, Hajduka i Alekse Šantića.

Ekipa Omladinca sa Bukovca

Interesantno je da je ovo druga pobeda zaredom fudbalera Alekse Šantića na gostovanjima, pa su se izabranici trenera Branka Milašinovića već na startu nametnuli kao jedni od ekipa koje konkurišu za visok plasman. Oni su sa 1:3, golovima Petronijevića 2 i Čičovačkog jedan, savladali povratnika u ovu ligu, Mladost iz Kruščića. Staparci su svoju drugu pobedu ostvarili u Svilojevu 0:2 protiv Terekveša, a fudbaleri Korduna su golovima Miletića i Čekeliša bili bolji od Jedinstva u Ribarevu. Sigurni kod kuće, i to ubedljivo, bili su fudbaleri Dunava u susretu sa OFK Šikarom (5:0 Balaž 2, Šomođvarac i Santo po jedan), dok su fudbaleri Omladinca iz Deronja bili bolji od imenjaka sa Bukovca 2:1 ( Gojić i Živkov-N.Mijić). Minimalac (1.0 Jakovljević) u Kupusini bio je dovoljan za nova tri boda Partizanu u susretu sa Zadrugarom iz Srpskog Miletića, kome u novom društvu nije dobro krenulo, jer im je ovo drugi poraz zaredom.


Na tabeli četiri ekipe imaju po 6 bodova, Kordun, Aleksa šantić, Hajduk i Omladinac(D), a na začelju isti broj nema nijednog boda (Jedinstvo, Mladost, Zadrugar i OFK Šikara.


U narednom, trećem kolu, na Bukovcu igraju Omladinac-Mladost, u Srpskom Miletiću Zadrugar-Omladinac(D), u Staparu Hajduk-Partizan, Terekveš gostuje u Kljajićevu, Jedinstvo u Šikari, a Dunav u Aleksi Šantiću.

Povezano:  TEKSTILAC SA POBEDOM MOŽE OVERITI TITULU PRVAKA