četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MFL 1. RAZRED

KORDUN I ALEKSA ŠANTIĆ 100%

Pet pobeda domaćina i jedna nerešena utakmica, 27 postignutih golova na 6 utakmica ili 4,5 po jednom meču, obeležile su treće kolo prvenstva u Međuopštinskoj Ligi I razreda, a postignuti rezultati, sem utakmice u Staparu, gde su Kupusinci odneli jedan bod, sve drugo se i očekivalo.

Puna klupa Šantićana, garancija uspeha

Lider na tabeli, ekipa Korduna, savladala je Terekveš sa 4:0, golovima Čuljka 2, Miletića i Čekeliša, dok je mreža njhovog golmana Curnovića ostala netaknuta i posle 270 minuta igre. Sa Kljaićevčanima u stopu idu i Šantićani, koji su na svom terenu u sportskom centru bili bolji od ekipe Dunava iz Bačkog Monoštora sa 4:1. Petronijević je dvostruki strelac, a Jurić i Tomić su dali po jedan gol, dok je poraz Monoštoraca, ublažio Balaž. Bukovčani su sa istim rezultatom pobedili Mladost iz Kruščića, kojoj nikako da krene u novom društvu.

Prava goleada viđena je u izletničkoj šumi, gde je domaćin osetio prvu slast pobede i savladao Jedinstvo sa Velikog Salaša 6:4. Kod domaćina, četiri gola je dao Tomić, a dva Mišković, a Repac, Komadina i Bogunović su tresli mrežu domaćina. U Staparu je Lazarević bio strelac za domaćine, a Borić za goste. Prve bodove uknjižio je i Zadrugar u Srpskom Miletiću, a za tu radost pobrinuo se strelac jedinog gola Rančić.

https://www.instagram.com/ijweddings/
Na tabeli Kordun i Aleksa Šantić drže prva dva mesta, a iza njih, sa dva boda zaostatka je Hajduk, dok se na dnu tabele nalaze Jedinstvo i Mladost bez bodova.
U narednom kolu Mladost dočekuje Dunav, Aleksa Šantić putuje u Ribarevo, a OFK Šikara u Svilojevo na megdan Terekvešu. Lider na tabeli će pokušati uzeti nove bodove u Kupusini u igri sa Partizanom, a krajnje neizvesno će biti u Deronjama, gde gostuje Hajduk. Bukovčani su ponovo domaćini, ali ovoga puta im u goste dolazi Zadrugar iz Srpskog Miletića.

Vinko Janković

https://www.instagram.com/ijweddings/