četvrtak, 16 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MILOŠ SIMIĆ GOLOVIMA OBELEŽIO POLUSEZOVU VOJVOĐANSKE LIGE SEVER

U jesenjem delu sezone jedan od najboljih pojedinaca odžačkog Tekstilca Miloš Simić (25) postao je jedan od najtraženijih igrača Vojvođanske lige Sever. Mada je fudbaler veznog reda, po potrebi ekipe i krilni napadač, Simić je prvi strelac lige. U 13 odigranih utakmica upisao se čak 12 puta u listu strelaca, a ako se tome dodaju i dva pogotka u kup takmičenju, onda se može reći da je iza njega jedna veoma uspešna polusezona. Većina golova donela je dragocene bodove odžačkom klubu, koji ove sezone gaji velike ambicije i teži da se nakon nekoliko godina vrati u Srpsku ligu Vojvodina.

Simić napominje da mu imponuje što se njegovo ime provlači kroz želje pojedinih klubova, ali napominje da su mu i dalje misli usmerene ka Tekstilcu.

-Lepo je čuti pozitivne reči o sebi i laskaju takve priče, ali moja je obaveza da prvo obavim razgovore sa čelnicima Tekstilca gde mi je bilo idealno proteklih šest meseci i da vidim kakav mi je tamo status. Sa drugovima sam započeo jednu sezonu punu izazova i iskren da budem uživam u utakmicama koje imaju poseban značaj, a takvih je bilo tokom jeseni i nadam se da će ih biti još dosta u prolećnom delu, jer klub ima viziju i zna šta želi, kaže prvi strelac vojvođanskog severa Miloš Simić.

Smena na kormilu Odžačana ne bi trebalo da stvara problem igraču koga u seniorskoj karijeri krase golovi, a nastupao je pored Tekstilca još za Radnički 1912 iz Sombora, OFK Vrbas i Radnički Novi Beograd.

-Ne plašim se konkurencije u timu, jer verujem u rad i nadam se da ću, ukoliko se dogovorimo o nastavku saradnje, uspeti da izborim mesto prvotimca kod novog šefa struke Slobodana Bačića. Odžaci su jedno divno mesto i biću posebno počešćen ako budem dao svoj doprinos ulsaku u Srpsku ligu, jer vidim da ljudi to žele, mnogi se žrtvuju za uspeh kluba, pa bi mi to stvaralo posebnu čast. Nadam se da ću uskoro znati neke detalje oko dalje saradnje sa Tekstilcem, jer kako vidim ekipa se pojačava, pa je to dodatni motiv da se dokažemo, naglašava Simić.