petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MIROSLAV PAUNOVIĆ SA ŠEST POGODAKA I SJAJNOM IGROM ODUŠEVIO SVE PRISUTNE

KADA PAUN ZAIGRA ONDA „LETI PERJE“

APAFUTSAL – NOVI SAD 7:1 

Osmo kolo Vojvođanske Futsal lige zapad, ostaće Novosađanima u veoma lošem sećanju, a Prigrevčani će ga pamtiti po vrhunskom izdanju njihovog maestra Miroslava Paunovića koji brani boje KMF Apafutsal. Upravo je popularni „Paun“ bio kreator šeste prvenstvene pobedu sa kojom su Apatinci ostali u borbi za najviši plasman na tabeli.

Susret je zbog radova u apatinskoj hali premešten u Prigrevicu, a očigledno da je to imponovalo Miroslavu Paunoviću koji je bio nerešiva enigma za gostujući sastav, pa je zasluženo poneo epitet najboljeg igrača utakmice.

Inače ceo susret je protekao u dominaciji Apatinca koji su još jedanput dokazali da imaju kvalitet za mnogo veće domete od trenutnih. Vujin je načeo mrežu gostiju, a ostatak meča bio je poslastica za ljubitelje malog fudbala, ili preciznije rečeno futsala, jer je na scenu stupio sjajni Paun. On je postigao preostalih šest golova, a svaki je bio priča za sebe. Dugi aplauzi pratili su majstorije ovom vrsnog igrača, ali se mora pohvaliti i ostatak tima koji je delovao homogeno i kolektivnim zalaganjem se došlo veoma blizo plasmana u plej-of.

Nakon ove pobede Apafutsal je drugi na tabeli iza vodeće Pčinje, a u narednom kolu dočekuju predposlednji Tango i to bi trebala biti utakmica u kojoj Apatinci ne smeju propustiti pobedu sa kojom bi došli u poziciju da budu sigurni učesnici plej-ofa.