sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADE APATINKE OSVOJILE I BAČKI PETROVAC

Izveštaj sa turnira održanog u nedelju  u Bačkom Petrovcu za pionirke pod nazivom „Turnir prijateljstva Bački Petrovac 2018“, mora početi sa rečenicom, a ko bi drugi pobedio ako ne Apatinke!

Na ovom odlično organizovanom turniru učestvovalo je šest ekipa. Odbojkaški klub Apatin je nastupio sa dve ekipe, a prva ekipa je pobednik turnira.

Pionirke Apatina su ostvarile dve maksimalne pobede u A grupi. One su u prvoj utakmici bile bolje od domaćih odbojkašica Mladosti, a potom i od Respekta 2 iz Novog Sada. U finalu su mlade Apatinke dominirale i savladale vršnjakinje iz novosadskog OK Respekt 1 Novi Sad sa maksimalnih 2:0 u setovima .

Druga ekipa Apatina je u B grupi poražen sa 2:1 u setovima od Respekta 1, ali je nakon toga došla odlična igra i pobeda od 2:0 u setovima u protiv ekipe ŽOK Bečej, što im je donelo drugo mesto u grupi.

Kao drugoplasirana ekipa OK Apatin 2 je u borbi za treće mesto pobedio u dramatičnoj utakmici OK Mladost Bački Petrovac sa 2:1 u setovima .

Mlade odbojkašice Apatina su zasluženo osvojile bronzane medalje.

Odbojkašicama Apatina su pripale dve individualne nagrade.  Ivana Miler je proglašena za najboljeg smečera turnira dok je Milica Medar najbolji tehničar turnira.