utorak, 18 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADE APATINKE OSVOJILE I BAČKI PETROVAC

Izveštaj sa turnira održanog u nedelju  u Bačkom Petrovcu za pionirke pod nazivom „Turnir prijateljstva Bački Petrovac 2018“, mora početi sa rečenicom, a ko bi drugi pobedio ako ne Apatinke!

Na ovom odlično organizovanom turniru učestvovalo je šest ekipa. Odbojkaški klub Apatin je nastupio sa dve ekipe, a prva ekipa je pobednik turnira.

Pionirke Apatina su ostvarile dve maksimalne pobede u A grupi. One su u prvoj utakmici bile bolje od domaćih odbojkašica Mladosti, a potom i od Respekta 2 iz Novog Sada. U finalu su mlade Apatinke dominirale i savladale vršnjakinje iz novosadskog OK Respekt 1 Novi Sad sa maksimalnih 2:0 u setovima .

Druga ekipa Apatina je u B grupi poražen sa 2:1 u setovima od Respekta 1, ali je nakon toga došla odlična igra i pobeda od 2:0 u setovima u protiv ekipe ŽOK Bečej, što im je donelo drugo mesto u grupi.

Kao drugoplasirana ekipa OK Apatin 2 je u borbi za treće mesto pobedio u dramatičnoj utakmici OK Mladost Bački Petrovac sa 2:1 u setovima .

Mlade odbojkašice Apatina su zasluženo osvojile bronzane medalje.

Odbojkašicama Apatina su pripale dve individualne nagrade.  Ivana Miler je proglašena za najboljeg smečera turnira dok je Milica Medar najbolji tehničar turnira.

Povezano:  U PODRUČNOJ LIGI SOMBOR GRAČANI BOLJI OD BUDUĆNOSTI