sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST DOBILA NOVOG BAČIĆA!

KAKO DOSTIĆI I PRESTIĆI TATU?

Bačići, Vladimir, Slobodan i Jovan

Jučerašnja kup utakmica između apatinske Mladosti i Terekveša iz Svilojeva neće se pamtiti po ubedljivoj i očekivanoj pobedi Apatinaca, već po nečem monogo lepšem. Naime, na stadionu kraj Dunava, sa samo 16 godina, na teren je istrčao Jovan Bačić, sin trenutnog trenera Mladosti i verovatno jednog od najboljih apatinskih igrača svih vremena Slobodana Bačića. Debi je protekao kako se samo poželeti može. Dobra igra i nekoliko sjajnih asistencija od kojih je jedna pretvorena u pogodak, ukrasile su prvi zvaničan nastup mladića koji bi po svemu sudeći trebalo da ima sve predispozicije za velike domete.

Ima poverenja u mlade snage, Slobodan Bačić još nije zaboravio da barata sa loptom

Jovanu treba poželeti sreću u daljoj karijeri, davati mu podršku i nadati se da je nasledio fudbalske gene Bačića, jer pored toga što mu je već pomenuti otac bio vrhunski fudbaler, stric Goran je takođe ostao upamćen kao sjajan igrač koji je važio za vrsnog tehničara za koga nije bilo tajni u baratanju sa loptom. Treba se nadati da će i Goranov naslednik Vladimir Bačić uskoro stati rame uz rame sa Jovanom i da će Apatinci ponovo uživati u fudbalskim čarima porodice Bačić.

Nema sumnje da Jovan poseduje sve što je neophodno da postane dobar fudbaler i ukoliko iskoristi dar koji ne dobija baš svako, put do fudbalskih visina biće mu lakši u odnosu na mnoge druge. A uz to sve ima i dodatni motiv koji se zove: – KAKO DOSTIĆI I PRESTIĆI TATU?