subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST OČEKUJE NASTAVAK USPEŠNIH IGARA

SPREMNI ZA POBEDU

Nakon dva uzastopna gostovanja i relativno dobrih igara, u subotu od 16 časova fudbaleri apatinske Mladosti na svom terenu igraju susret 5. kola Vojvođanske lige Sever protiv BSK iz Bačkog Brestovca. Apatinci u ovaj duel ulaze kao favoriti, jer su u malobrojnoj grupi timova koji još nisu osetili gorčinu poraza, dok su gosti u evidentnim problemima i do sada su uspeli da osvoje samo jedan bod. I pored svih nabrojanih prednosti koje su na strani Mladosti, kod trenera Apatinaca Slobodana Bačića sasvim je drugačije razmišljanje.

-U sportu, pogotovo fudbalu nema unapred dobijenih utakmica. Ukoliko želimo da dosadašnji učinak dobije na vrednosti moramo dati sve od sebe i ostvariti pobedu. Verujem da će oni koji istrče na teren biti svesni toga i da će zalaganjem ostvariti pozitivan rezultat, kaže Bačić i dodaje:-Naš osnovni cilj je da se što pre domognemo bezbedne zone na tabeli i da uigravamo ekipu sa nešto mlađim igračkim kadrom. Na dobrom smo putu, ali ima još puno da se igra, pa to podrazumeva da u svaku utakmicu uđemo sa istim motivom.

Dobri rezultati nisu ostali nezapaženi kod pristalica kluba. Mladost polako počinje da bude tema razgovora i većina je zadovoljna dosadašnjim učinkom.

Slobodan Bačić

-Bez navijača put do trijumfa je uvek teži. Očekujem da iz utakmice u utakmicu tribine budu popunjenije, a u ime igračkog i trenerskog kadra obećavam zalaganje koje bi trebalo da donese radost i nove bodove.

Povezano:  RADNIČKI 1912 PROTIV OMLADINCA JURI LIČNI REKORD