nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST OD PONEDELJKA KREĆE SA PRIPREMAMA

„KLINCI“ TRAŽE SVOJE MESTO U TIMU

Fudbaleri apatinske Mladosti u ponedeljak u 16 časova imaju prvu prozivku, nakon čega kreću sa pripremama za nastavak takmičarske sezone u Vojvođanskoj ligi Sever. Među prvotimcima se neće naći golman Rašeta, potom igrači Ožegović, Kuntić, Faber i Gligorijević koji su promenili klupske boje, ali će Apatinci biti pojačani povratkom braće Aljoše i Kolje Jovović, Milanom Vujinom kao i golmanom Dejanom Jeličićem. U rad sa prvim timom biće uključen veliki broj mladih fudbalera koji će pokušati da se radom i igrama nametnu stručnom štabu.

Veruje mladima, trener Bačić daje savete svom nasledniku Jovanu

Rame uz rame sa već proverenim prvotimcima zahtevne pripreme odradiće još uvek omladinci Đeri, Rodić, Diljkan, Ličina, Repac, Veber, J. Bačić, Krunić i golman Majstorović. Nema sumnje da je ovo hrabar potez Apatinaca, ali sa druge strane verovatno da je ovo pravi trenutak da se vide potencijali ovih mladića koji već izvesno vreme najavljuju uspešnu karijeru.

Na proleće nosilac igre OFK Mladosti, Stefan Mišković (crveni dres)

-Nadam se da će pripreme proteći onako kako smo ih zacrtali i da će nam vremenski uslovi biti saveznik. Akcenat je bačen na mladiće koji su perspektiva kluba i na njima je da pokušaju da nas uvere da su zasluženo dobili ovo poverenje. Mi u nastavak prvenstva ulazimo sa ambicijama da stvorimo jaku i stabilnu ekipu za naredne godine, a to možemo ukoliko uspemo da ukomponujemo mladost i iskustvo. Verujem u ovaj sastav i očekujem da našu igru tokom prolećnog dela sezone krasi sloga i kolektivno zalaganje. Za sada nemamo još tačan broj prijateljskih utakmica, jer smo u pregovoru sa pojedinim klubovima, ali očekujem da do kraja naredne nedelje i to bude dogovoreno, kaže šef stručnog štaba OFK Mladosti Slobodan Bačić.