subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLADOST SE SPREMA ZA NASTAVAK SEZONE

Apatinci rade punom parom i merkaju baraž

Prvotinci apatinske Mladosti započeli su pripreme za nastavak takmičenja u Vojvođanskoj ligi Sever. Mladi trener Apatinaca Aleksandar Kesić na raspolaganju ima skoro sve igrače koji su bili okosnica tima i koji su uspeli prvi deo da okončaju na trećem mestu na tabeli sa 30 bodova, jedan manje od drugoplasiranog ČSK Pivara iz Čelareva. Ta druga pozicija na tabeli, koja otvara mogućnost za baraž i popunu Srpske lige, biće aktuelna za nekoliko ekipa, jer stiče se utisak da je titula prvaka rešena i da će biti vlasništvo Sloge iz Čonoplje koja ima čak 11 bodova više od drugog na tabeli.

Kesić, koji je svojevremeno kao superligaški i reprezentativni golman sarađivao sa mnogim vrhunskim trenerima pripremio je svoj plan rada i pokušaće da ga na najbolji mogući način sprovede u delo. Trenutno se testiraju mogućnosti svakog pojedinca, a od ponedeljka kreće rad na svim segmentima i pripreme za prijateljske utakmice.

-Radićemo svo vreme na našem stadionu gde imamo idealne uslove za realizaciju zacrtanog programa rada. Nadamo se da će nas poslužiti dobri vremenski uslovi i da ćemo izbeći povrede. Ostali smo skoro svi na okupu i sada imamo jedan izvestan period iza sebe, tako da znamo šta su nam mogućnosti, napominje mladi strateg Mladosti Aleksandar Kesić.

Drugo mesto na tabeli i baraž za Srpsku ligu otvara mogućnost velikih borbi nekoliko timova među kojima će sigurno biti i Mladost.

U svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, poručuje Aleksandar Kesić

-Mi imamo naš jasan plan i koncepciju igre i rada. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da ostvarimo pobedu i od toga ne odustajemo. Tako ćemo se pripremati za start prolećnog dela, koji je uvek mnogo teži nego jesen, pa ukoliko želimo da ostanemo u krugu timova sa ambicijama za baraž, moramo se dobro pripremiti i motivisati, kaže Kesić i naglašava da će tokom priprema imati pet kontrolnih susreta a prvi je već 1. februara kada im u goste dolazi Borac iz Bobote.