subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MLEKARI I POŠTARI U FINALU 14 IZDANJA BIZNIS LIGE

Četrnaesto izdanje Biznis Lige- Sombor stiglo je do same završnice, ostale su još samo dve utakmice, i to one najzanimljivije, koje odlučuju o plasmanu ekipa. Predposlednjeg takmičarskog dana igrane su utakmice polufinala ovog zanimljivog takmičenja u malom fudbalu. U prvoj utakmici dana sastali su se prošlogodišnji pobednici i branioci titule, ekipa Pošte i novajlija u takmičenju, ekipa SOCERBETA. Tvrda utakmica, odbrane na visini, malo šansi i na kraju nerešeno, bez golova, 0:0.

U penal seriji, najpre po jedan gol na obe strane pa  golman poštara, provereni Ivica Molnar,  brani sedmerac Miljiću, a potom su obe ekipe promašile gol, što je bilo dovoljno poštarima za ulazak u finale.
U drugoj utakmici dana, uvek neugodna „Mara“, za koju nije zbog bolesti nastupao ponajbolji igrač Mileković, poražena je sa 2:0 od solidnog Somboleda.


Finalni dan u nedelju, utakmicom za treće mesto, otvaraju SOKERBET i MARA, a potom i finale, SOMBOLED-POŠTA. Na kraju turnira mala svečanost dodele prelaznog pehara pobedniku i nagrade najboljim pojedincima, igraču, strelcu i golmanu. Pored pomenutih, priznanja će dobiti jedna ekipa za fer-plej i sudija Darko KARAČONI, poznati  futsal sudija iz Sombora.

V.Janković