subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

MNOGO SU JAKE

Budućnost kluba

I pored toga što je letnja pauza, odbojkašice Apatina ne prestaju sa žetvom pehara i medalja. Naime, one su u nedelju gostovale u Odžacima gde je održan šesti  turnir pod nazivom „Street Volley Odžaci 2018 „.

Po navici, pehari za Apatinke
Da se zna ko je najbolji!

Organizator turnira je bio Odbojkaški klub “Gox-in Phibrows” , a takmičile su se devojčice u sedam uzrasnih kategorija. Novina je bila u tome što su se po prvi put na turniru u Odžacima pojavili i dečaci koji su se takmičili u dve kategorije.

U veoma jakoj konkurenciji, gde je nastupilo više od 300 devojčica i  dečaka prijavljenih u 40 ekipa, mlade Apatinke su po već ustaljenoj praksi bile dominantne. One su nastupile u tri uzrasne kategorije i osvojile tri medalje.

Odbojkašice Apatina
Apatinke pojačale kvalitet turnira

U kategoriji 2009 i 2003 su osvojile prva mesta i zlatne medalje dok su u kategoriji 2007 godište Apatinke izborile plasman u finale turnira i na kraju zauzele drugo mesto i osvojile srebrnu medalju.

U najstarijoj kategoriji, 2003 godište odbojkašica Apatina Ivana Miler je proglašena za najbolju igračicu turnira. Inače,  turnir je odigran na devet mini  odbojkaških terena, na platou Sportskog centra Odžaci.