utorak, 22 junaApa-press vam želi dobrodošlicu!

NAREDNOG VIKENDA U DVE MEĐUOPŠTINSKE LIGE SAMO DEVET MEČEVA XIX KOLA

Opštinski derbi prvog razreda na Velikom Salašu, JEDINSTVO-PARTIZAN

U nedelju, 12. maja na programu su utakmice XIX kola MFL Sombor 1, i od šest predviđenih utakmica, odigraće se 5, jer susret u izletničkoj šumi između domaće OFK Šikare i njihovih gostiju iz Srpskog Miletića, ekipe Zadrugara, neće biti odigran jer su domaćini istupili iz takmičenja, i svi njihovi naredni susreti (još tri) biće registrovani službenim rezultatom, 3:0 za njihove protivnike.
U ostalim susretima igraju u Svilojevu Terekveš-Mladost, na Velikom Salašu je opštinski derbi Jedinstvo-Partizan iz Kupusine, a u Bačkom Monoštoru gostuje Omladinac iz Deronja.

Interesantan meč će se odigrati na igralištu u Sportskom Centru u Aleksi Šantiću, gde domaći istoimeni klub u derbiju dočekuje Omladinac sa Bukovca. Možda baš ovaj meč bude presudan u borbi za drugu poziciju na tabeli Lige. Vodeći tim na tabeli, ekipa Korduna dočekuje Hajduk iz Stapara na svom igralištu u Kljajićevu.
Tmurno majsko vreme i kiša ne idu na ruku fudbalerima, pa inače mali broj onih koji prate ovo takmičenje može da se prepolovu za nedeljne utakmice.

 

BORAC (BG) LEČI RANE PROTIV SPORTA, A LIDER PRETI STANIŠIĆU(?)

Na četiri utakmice MFL Sombor 2, u subotu 11 maja Lider u Odžacima dočekuje Stanišić,a istog dana Borac pred svojim navijačima dočekuje bezdanski Sport i pobedom želi zaboraviti prošlonedeljni poraz od Stanišića. U dva meča nedeljnog programa, Telečani ugošćuju Panoniju iz Lalića, a Brežani Graničar iz Riđice. Dva kluba (Jedinstvo-Lemeš i Dinamo Sonta) „odmaraju“ ovog vikenda, jer su im protivnici istupili iz Lige.

V.Janković

Povezano:  BORBENOST ISPRED KVALITETA