subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NEPRIKOSNOVENI PADRINOSI

Ko u svojim redovima ima Srđana Vukovića, Miroslava Paunovića, Slobodana Bojića, Milana Vujina, Gorana Milanovića, Nemanju Rančića, Nemanju Munižabu, Gorana Vidakovića, Ivicu Molnara i  vođa tima poput Mladena Vukovića taj može da računa na titulu prvaka. A to je upravo bila postava Padrinosa koji su od prvo do poslednjeg sudijskog zvižduka na turniru u malom fudbalu „Apatin 2018/19.“ bili neprikosnoveni. Oni su u finalnoj utakmici savladali Savulju sa 6:1 i na taj način dokazali da su trenutno neprikosnoveni na ovim prostorima.

Padrinosi, prvaci turnira

Finale je brzo bilo rešeno, bravurije Miroslava Paunovića i već nakon tri minuta Pardinosi su imali prednost od 2:0. Do odlaska na odmor prvi strelac turnira Srđan Vuković postigao je još dva gola pa se na pauzu otišlo sa rezultatom 4:0. Drugo poluvreme je odigrano u nešto blažem i sporijem ritmu i na kraju je susret okončan sa 6:1. Treće mesto kod seniora osvojila je ekipa Otpisani koja je savladala Česmu invest sa 4:2.

Za najboljeg golmana u seniorskoj konkurenciji proglašen je Dejan Jeličić (Savulja), prvi strelaca je Srđan Điđo Vuković, a za najboljeg igrača proglašen je Slobodan Bojić.

U sledećem, jutarnjem  izdanju opširnije o celom turniru.