subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NIKOLA VLADETIĆ OČEKUJE BOLJE IGRE TOKOM PROLEĆA

NE SMEMO PONOVITI GREŠKE

Fudbaleri prigrevčkog Bratstva 1946, koji su od petka na okupu, vredno rade kako bi što spremniji ušli u nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Vojvodina. Pod nadzorom novog stratega Sretena Vilotića i njegovih saradnika Živote Gavrilovića i Slobodana Cvetićanina, potencijalni prvotimci se znalački trude i žele da skrenu pažnju na svoje potencijale. Među onima koji su najagilniji i koji vidi šansu u predstojećoj polusezoni je povremeni kapiten, dete prigravačkog fudbala Nikola Vladetić. On smatra da Bratstvo 1946 poseduje kvalitet za sami vrh tabele i da ima prostota da se ispravi jesenji propusti.

Moramo biti iskreni i priznati da smo najveći krivci mi igrači. Imali smo sve uslove za dobar rezultat, u klubu su nam ispoštovali sve dogovore, navijači podržavali, ali kao da nekima to nije bilo dovoljno. Verujem da smo iz jesenjeg dela sezone izvukli pouku i da nikada više nećemo ponoviti iste greške, iskren je Vladetić.

Za ovog neustrašivog Prigrevčana važi deviza, mogu imati slab dan ali ću se truditi. Upravo je to razlog što je većina trenera imala poverenje u njega i što je za sina nekadašnjeg standardnog prvotimca Miloša, klupski grb svetinja.

-Ja nemam drugi klub i od malena sam tu. Bratstvo 1946 je duboko urezano u moje srce i dokle god budem mogao davaću sve od sebe. Pripreme koje su predamnom želim da odradim što bolje i da do prvog kola obezbedim dres prvotimca. Ljudi koji vode Bratstvo 1946 su krajnje korektni prema svakom pojedincu i obavezni smo da im se odužimo dobrim igrama. Možda je Bečaj u velikoj i nedostižnoj prednosti, ali sportski je nadati se i boriti do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ako ništa drugo, uigraćemo ekipu za novu sezonu i ponovo vladati Srpskom ligom. Verujem u saigrače koji su ostali, nadam se da će novajlije poštovati klupsku disciplinu i da ćemo disati kao jedan, a kada se to ostvari, rezultati će doći sami po sebi, poručuje Nikola Vladetić igrač koji u svakom susretu ostavlja srce na terenu.