utorak, 28 septembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NIKOLA VLADETIĆ PONOVO U PRIGREVAČKOM FUDBALU

-PRIGREVICA JE MOJE SELO KOJE NAJVIŠE VOLIM-

Jedan od onih koji je dao veliki doprinos najvećem uspehu prigrevačkog fudbala, osvajanju titule prvaka Srpske lige Vojvidina Nikola Vladetić vraća se u prigrevački fudbal. Potomak nekadašnjeg standardnog prvotimca Miloša i svojevremeno kapiten tima, zbog radnih obaveza, ali i nekih drugih okolnosti nije bio u situaciji da redovno posećuje naporne treninge, pa je doneo odluku da se oprosti od igranja u zahtevnim ligama i opredeli za terenski rad. Takva odluka je donekle bila očekivana, jer ovakva vrsta posla iziskuje celog čoveka i veoma je teško uskladiti dve naporne obaveze. Vest da je igrač bez angažmana brzo se proširila u krugovima vojvođanslih klubova, pa je usledilo nekoliko ponuda, ali je Nikola odabrao onu srcu najdražu.

Ponovo u Prigrevici, Nikola Vladetić

-Prigrevica je moje selo koja najviše volim. Drago mi je što su me pozvali da budem deo novog kluba i poziv sam odmah prihvatio, što znači da sam sve ostale ponude zanemario. Iskreno rečeno, nisam siguran da bi mogao uskladiti fudbalske i radne obaveze, tako da sam se zahvalio ljudima koji su me kontaktirali i odlučio da se vratim u prigrevački fudbal. Trudiću se da što spremniji dođem na utakmice, jer neću moći redovno da treniram sa ekipom, kaže Vladetić.

Nekadašnji kapiten Bratstva 1946, po uzoru na svog oca, svrstava se u red onih Prigrevčana koji su ponosni na svoje selo i poreklo, pa je njegov povratak donekle očekivan.

-Ne preterujem kada kažem da je Prigrevica najlepše selo na svetu. Za mene je bila čast nositi grb i kapitensku traku Bratstva 1946, a sa istim žarom i ljubavlju prilazim novom klubu, bez bzira što ćemo igrati u „beton“ ligi. Daću sve od sebe da ostvarimo dobar uspeh, naglašava Nikola Vladetić.