subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

NOSKOVIĆ I U NASTAVKU SEZONE U NAPADU BRATSTVA 1946

Naslućivalo se, a danas se i definitivno potvrdilo. Ubojiti napadač Bratstva 1946 Aleksandar Nosković ostaje u klubu. Njegov sastanak sa čelnicima kluba protekao je kako se samo poželeti može, a pružene ruke značile su da je sve rešeno.

-Tako prolazi svaki sastanak sa predstavnicima kluba. Nemamo šta da polemišemo. Svako zna gde mu je mesto i šta treba raditi. Dogovorili smo se i ostajem u Bratstvu, kaže Nosković.

Ostaje da trese mreže protivnika, Aleksandar Nosković u akciji

Pristalice prigrevačkog srpskoligaša su odahnuli, jer je bilo nagoveštaja da bi ovaj golgeter mogao promeniti sredinu. Sada je situacija mnogo bolja, tim pre jer je Nosković igrač koji zna da postigne pogodak kada se lomi rezultat. Njegov kvalitet i iskustvo su neprocenjiv kapital.

-Bratstvo krasi kolektivno zalaganje i u takvoj igri često iskoče pojedinci. Za mene je manje bitno ko će postići pogodak, bitnije od svega je da se ostvari pozitivan rezultat. Verujem da imamo kvalitet za vrh tabele i optimista sam po pitanju ligaškog takmičenja. Uostalom, da nije tako i da ne verujem u klub, trenere, saigrače i rukovodstvo, ne bih ostao, poručuje ivek iskreni Aleksandar Nosković.

Povezano:  TEKSTILAC SA POBEDOM MOŽE OVERITI TITULU PRVAKA