petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NOVA PETARDA U MREŽI OMLADINCA SA BUKOVCA

Omladinac-Vojvodina (T) 0:5 (0:0)

Gotovo da se nisu ni oporavili od prošlonedeljnog poraza u Gajdobri sa 5:1 u susretu sa Hercegovcem, fudbaleri bukovačkog Omladinca su doživeli novi poraz, i to na svom igralištu od Vojvodine iz Tovariševa sa 0:5, gde im protivnik nije dozvolio da daju bar počasni gol pred svojim navijačima.
Malo ko je očekivao ovako nešto, čak i sami gosti su pomalo iznenađeni (ali prijatno) ovako visokom pobedom u gostima.

Ako su prošle nedelje opravdanje tražili u tome da nisu kompletni nastupili u Gajdobri, susret sa Vojvodinom iz Tovariševa započeli su sa najboljom jedanaestoricom, a na klupi su sedela još petorica fudbalera i čekala svoju šansu.


U prvih 45 minuta su bili bolji rival od gostiju iz Tovariševa, imali su i nekoliko zrelih prilika koje nisu iskoristili, da bi se u nastavku susreta sve okrenulo u korist fudbalera Vojvodine, koji su sve svoje prilike iskoristili i posramili domaćine, čiju su mrežu izrešetali sa pet golova. Šta se to desilo četi trenera Nikole Eleza, verovatno ne znaju ni oni sami, ali nagli pad koncetracije i zbunjenost centralnih igrača od kojih se očekivalo da reše meč u svoju korist, uticali su na ostale iz ekipe, koji su takođe bili nemoćni da učine nešto više. Gosti sasvim zasluženo nose bodove kući, i učvršćuje visoku poziciju na tabeli, a domaćini sa jednim osvojenim bodom iz prvog kola prave društvo ekipama na začelju tabele Područne lige Sombor