subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

NOVINE U JP MARINA UČINILE SEZONU JOŠ USPEŠNIJOM

Novine koje je unela u svojoj ponudi JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin doprinele su da sezona bude još uspešnija nego ranijih godina

Vidno je povećan broj noćenja stranih i domaćih turista, a ono što nam posebno znači i raduje nas je povećan broj stranih turista za celih sto noćenja u odnosu na prošlu sezonu. – rekla direktorica ove ustanove Ljiljana Krec.

Ciklo turizam je u ekspanziji poslednjih godina i u korak sa tim u ponudi Marine već duže vreme postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala.

Od ove godine je obnovljen broj bicikala koji se mogu iznajmiti, a iste planiramo povećavati u narednom period kako bi omogućili svim gostima koji dođu i odsednu u našim apartmanima da mogu na dva točka da obići sve lepote koje Apatin nudi. – rekla je Krecova

Od direktorica JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin saznali smo i da je od ove godine ponovo u funkciji pumpa za točenje goriva na vodi što najviše znači gostima koji dolaze sa jahtama. Ove sezone od sedamdeset jahti koje su pristale u „Marinu“ veliki je broj onih koji su oduševljeni činjenicom da radi pumpa na vodi i da ponovo na pontonu mogu da natoče gorino u svoje jahte.

 Info služba

                                                                                                Opštine Apatin