ponedeljak, 18 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

O nama

Poštovani čitaoci i posetioci našeg sajta,

Posle izvesne pauze mala redakcija Apatinskih internet novina je na okupu. Ljubav prema pisanoj reči nas je „naterala“ da se ponovo družimo sa vernim čitaocima i da zajedničkim snagama pokušamo stvoriti bolju sutrašnjicu za sve nas, ali i za naraštaj koji dolazi.

Apatinske internet novine nemaju nameru da budu u službi političkih partija već isključivo istine. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo, kao i činjenice da se nekome naš rad neće svideti, ali mi drugačije ne umemo, a ni nećemo da radimo. Želimo da korisnicima našeg sajta prezentujemo svu lepotu apatinske opštine, uspešne ljude iz svih oblasti, nauke, sporta, kulture… Daćemo maksimalan dorinos u borbi protiv raznih poroka koji godinama vrebaju mlade ljude i sa kojima se još niko nije pozabavio. Problem mladih nam je u prvom planu. Borićemo se da se njihov glas čuje, da se pronađe rešenje i način da ostanu u rodnom gradu i da tu započinju svoj samostalni život, međutim ne smemo zaboraviti istinu da je kod njih sve prisutnija droga i da je to goreći problem celokupnog društva, ne samo u našoj opštini, već mnogo šire. Iz tog razloga Apatinske internet novine će obnoviti saradnju sa institucijama koje imaju jasne programe za lečenje zavisnika, objavljivaćemo ispovesti nekadašnjih narkomana, davati savete zavisnicima, ali i njihovom okruženju kako da se isčupaju iz kandži ovog zla.

Težićemo da naše sugrađane i korisnike sajta upoznamo sa istorijom Apatina i okolnih sela. Međutim, naš osnovni cilj je da do građana stignu pravovremene i istinite informacije. Da li ćemo uspeti u tome, vreme će pokazati. Za sada smo u fazi eksperimentalnog rada i nadamo se da će ovaj način informisanja naići na vašu podršku. Iz tog razloga za sve koji želite na bilo koji način da pomognu, vrata redakcije su širom otvorena. Slobodno nas kontaktirajte,

Redakcija Apatinskih internet novina (u eksperimentalnoj fazi rada)