ponedeljak, 6 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OBAVEŠTENjE ZA UČESNIKE MANIFESTACIJE XXII “SOMBORSKI KOTLIĆ“

Turistička organizacija grada Sombora organizuje tradicionalnu manifestaciju XXII „Somborski kotlić“, 22. juna 2019.g. na Trgu Svetog trojstva

Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su:  jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kg (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto.  Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.

Kuponom će se riba preuzimati u objektu ribarnice ’’Zlatna ribica’’ na ’’Pijaci u lancima’’,  dana  22.juna 2019. god. od 10 – 18 časova. Kuponima će se, takođe, od ovlašćenih redara od 16 do 19 časova preuzimati sto, ložišno mesto i drva.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša, i prigodnih nagrada za one koji po oceni stručnog žirija budu najbolji, organizatori manifestacije će nagraditi i najlepše aranžirane stolove, kao i najveselija društva.

Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želji dodatni aranžman za uređenje stola.

Kotizacije za učešće na manifestaciji se mogu rezervisati i kupiti u prostorijama TOG Sombor. Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu dobiti u Turističkoj organizaciji grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1 (Stara gradska kuća, lokal 16), ili na telefon 025/434-350 ili 025/434-330, svakog radnog dana od 08 – 17 časova i subotom od 09-14 časova.