subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

OBELEŽEN KOSANOVIĆEV 30. ROĐENDAN

U četvrtak je u Čonoplji povodom 30. rođendana Miloša Kosanovića, fudbalera koji je u svojoj bogatoj karijeri branio i boje nacionalnog tima, odigrana revijalna utakmica. Na jednoj strani bili su slavljenikovi nekadašnji saigrači, a sa druge ekipa koju je selektirao njegov otac Dragan. U veoma interesantnoj i kvalitetnoj utakmici slavili su Draganovi izabranici sa 3:2. Mlađi Kosanović, koji trenutno brani boje Al Džazira iz Abu Dabija postigao je oba gola za svoj tim, ali se ispostavilo da to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

-Pozivu za revijalni susret na terenu Sloge odazvali su se svi oni koji su pozvani, a među njima su bili fudbalski menadžer Boris Vasković, zatim član Banijasa (UAE) Saša Ivković, koji je u karijeri nastupao i za Partizan, Bačku, Voždovac i Maribor, ali i iskusni fudbaleri Sloge, Branko Vidović i Goran Knežević.

Ovim putem smo žaleli da Milošu čestitamo jubilarni 30. rođendan i da mu se još jednom zahvalimo na humanom potez koji je pokazao tokom pandemije. Ne sme se zaboraviti da je on donirao značajna sredstva koja su upotrebljena za nabavku potrebne medicinske opreme lokalnim zdravstvenim institucijama, ali i paketa za socijalno ugrožene stanovnike Čonoplje, kaže sekretar FK Sloga i jedan od organizatora ovog spektakla Mirko Ninković.

 

Povezano:  RADNIČKI 1912 PROTIV OMLADINCA JURI LIČNI REKORD