četvrtak, 6 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

ODBOJKAŠICE APATINA ŠAMPIONKE PRVE LIGE SEVER

APATINKE PREGAZILE VRBAS

ŽOK Vrbas-OK Apatin 1:3 (20.25,25:21,25:20,25:11)

Odbojkašice Apatina su šampionke Prve lige Sever i to se može konstatovati tri kola pre kraja prvenstva, jer su stekle nedostižnu prednost i sa 32 osvojena boda osigurale tron na kom se nalaze od početka sezone. Apatinke su iskoristile prvu meč loptu u Vrbasu gde su se sastale sa drugoplasiranom ekipom na tabeli i rešile sve dileme, samim time ispunile su cilj u ovoj sezoni i nakon poslednjeg poena u meču zasluženo su se radovale.

Bez premca u ligi, odbojkašice Apatina

Po svemu što su prikzale u ovoj sezoni odbojkašice Apatina, kao jedina neporažena ekipa u ligi sa smo ČETIRI izgubljena seta su zaslužile titulu najboljeg tima u Prvoj ligi Sever.
Iza ovog uspeha stoji svakodnevni rad. Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu, sve igračice i trener su svoje obaveze ispuni maksimalno.
Do kraja prvenstva imaju da se odigraju još tri kola. Apatinke u narednom kolu ponovo gostuju,ovaj put poslednje plasiranoj  ekipi Sutjeske koja se bori za opstanak u ligi.
Pobednički pehar i zlatne medalje za prvo mesto u sezoni 2018-2019 Apatinkama će biti uručene u predposlednjem kolu ,koje je na programu 23 marta,kad OK „Apatin“ dočekuje“CVS“ iz Sombora.

Povezano:  DANAS U PODRUČNOJ LIGI NEKOLIKO INTERESANTNIH UTAKMICA - MOŽE LI OMLADINAC DA IZNENADI ŠAMPIONA?