subota, 23 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OGNJEN ŠVELJO – PEHAR ZASLUŽENO DOŠAO U PRIGREVICU

Nije dao gol iz igre, ali je tokom čitavog susreta bio opasnost po protivničkog golmana, agilan i pokretač skoro svih akcija Bratstva 1946

Ovako bi se u najkraćim crtama mogla okarakterisati igra Ognjena Švelje u finalnoj utakmici Kupa Vojvodine, koja je odigrana prošle srede u Staroj Pazovi protiv Podrinje iz Mačvanske Mitrovice.

-Uspeli smo da osvojimo pehar i tako okončamo još jednu uspešnu sezonu. Srećan sam zbog pobede, mada nije bilo lako. Mislim da smo utakmicu morali rešiti ranije i da ne dođemo u situaciju da penali odlučuju. Na kraju je sve dobro okončano i iskreno rečeno, bili smo bolji tim i zasluženo smo trijumfovali, napominje standardni prvotimac Bratstva 1946 Ognjen Šveljo.

Šveljo, odlaze na poluvreme finala

Nakon susreta Šveljo je delovao najsrećnije. Svoju radost nije skrivao, a makismalno se zalagao tokom susreta koji je imao pomalo čudan tok. Dobar start, pa onda od „gotovine umalo veresija“ do pobede sa bele tačke.

-Nisam mogao sakriti zadovoljstvo i na kraju je u meni nešto eksplodiralo. Namam razloga da bilo šta prikrivam, silno smo želeli taj kup. Možda je to uticalo da bude toliko preokreta, ne znam šta se dešavalo, ali znam da smo dali sve od sebe i uspeli da se vratimo u susret. Zahvalan sam svakom pojedinci, upravi kluba, navijačima koji su bili uz nas, jer svi smo deo ovog uspeha, iskren je univerzalac Bratstva 1946 Ognjen Šveljo.

Šta dalje? Hoće li miljenik prigrevačke publike nastaviti da brani boje Bratstva 1946 ili će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, pitanje je na koje odgovor traže mnogi navijači prigrevačkog srpskoligaša.

Ekipa za respekt, Bratstvo 1946

-Nadam se da ćemo se dogovoriti i da ću ostati. To je moja želja, ali ne zavisi sve od mene. Trenutno odmaramo, sumiramo utiske i uživamo u sunčanim danima. Kada čelnici kluba procene da je vreme da porazgovaramo, sešćemo i o svemu se dogovoriti. Mislim da će se ambicije Bratstva 1946 i moje poklopiti i da ću biti deo tima i naredne sezone. U Prigrevici se osećam kao kod kuće, dobro sarađujemo, atmosfera je predivna, ljudi iz uprave kluba krajnje korektni i ne vidim ni jedan razlog da se saradnja prekine, iskreno govori Šveljo.