četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

OTKLONJENE SVE DILEME

ŠVELJO OSTAJE U BRATSTVU 1946

Vest da klub napušta Ognjen Šveljo u jednom momentu je zabrinula pristalice prigrevačkog Bratstva 1946, ali je brzo demantovana. Ovaj, po mnogim procenama jedan od najboljih igrača Srpske lige Vojvodina ostaje veran klubu i nastavlja karijeru u Prigrevici.

Nije tajna da su mnogi klubovi poželeli da u svojim redovima imaju prigrevačkog univezijalca, ali je on ipak odlučio da produži vernost sa klubom u kome je doživeo totalnu fudbalsku afirmaciju.

Ostaje veran Bratstvu 1946, Ognjen Šveljo

-Dogovorili smo se i ostajem. Sve misli su mi iskuljučivo usmerene na Bratstvo i daću sve od sebe da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Cilj nam je da budemo u gornjem delu tabele i želim da budem spreman kako bi što lakše ispunio klupske zahteve, rekao je Šveljo.

Pored njega za sada su iz prošle sezone u klubu ostali golman Nikola Ićitović, potom kapiten Srđan Vuković, Branislav Vejnović, Dejan Stanković, Nikola Makar i omladinac Pavle Zorić, dok će ostatak ekipe biti popunjen narednih dana, jer se očekuje da klubu pristupi nekoliko kvalitetnih pojedinaca.