utorak, 22 junaApa-press vam želi dobrodošlicu!

PIONIRI PIK PRIGREVICE PRVACI VOJVODINE – NE MOŽE IM NIKO NIŠTA

A SADA SVE MISLI OKRENUTI KA PRVENSTVU DRŽAVE

Ne može im niko ništa

Mladi rukometapi PIK Prigrevice minule subote uveličali su seosku proslavu „Majski dani“ osvajanjem titule pionirskog prvaka Vojvodine. Oni su na završnom turniru, koje je odigramo u Prigrevici, odigrali dve utakmice i ostvarili polovičan uspeh, što im je bilo dovoljno za naslov najboljeg u Pokrajini.

Đorđe dobija priznanjeza najboljeg strelca od Jovana Mjerimačke kontrolora na utakmici

U prvom susretu poraženi su od Lavova BP iz Bačke Palanke sa 14:15. Verovatno da je trema u neku ruku doprinela da veliko slavlje izostane odmah nakon prvog susreta, ali su stvari brzo došle na svoje. U sledećoj utakmici nade prigrevačkog rukometa zaigrali su u svom renomeu i lako i ubedljivo savladali novosadsku Vojvodinu sa 19:15. Iskreno govoreći, niko nije ni sumnjao u krajnji uspeh, tim pre jer su rukometaši PIK Prigrevice do susreta sa Lavovima imali stoprocentni učinak i nedostajao im je samo jedan bod.

Đorđe najkoriskini igrač, a priznanje mu uručio Jovan Pavlov, podpredsednik zajednice trenera RSS
Kapitenu Milanu Laziću pobednički pehar uručio je direktor Lige mlađih kategorija Vladimir Knežić

Osvajanjem titule prvaka Vojvodine Milkini „puleni“ stekli su pravo učešća na državnom prvenstvu koje će se održato 1. i 2. juna u Bačkoj Palanci.

-Zadovoljna sam rezultatom, nastavljamo dalje da radimo kako bi smo na državnom prvenstvu napravili što bolji rezulta. Sada će nam misli biti usmerene ka Bačkoj Palanci, kaže tvorac šampionskog tima trener Milka Nikšić koja sa ponoson dodaje: -Pored pobedničkog pehara i titule prvaka imamo i još dva priznanja. Đorđe Miočinović proglašen je za najkorisnijeg igrača Super lige gde je čak deset puta poneo epitet igrača utakmice. Njemu je pripalo priznanje za najboljeg strelca lige sa postignutih 83 gola. Zahvaljujem se Mesnoj zajednici Prigrevica na pomoći oko organizacije turnira, zahvaljujem se Mili Samardžiji koji je uvek tu kada nam treba pomoć i zahvaljujem se roditeljima koji nas maksimalno podržavaju i finansiraju. 

Povezano:  MILICA NEPRIKOSNOVENA ATLETSKA KRALJICA
Konačna tabela