sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PLAĆANjEM OBAVEZA PUTEM POS TERMINALA U OPŠTINI APATIN DO NOVOG IGRALIŠTA

Opština Apatin se nalazi među 60 lokalnih samouprava, učesnika nacionalnog takmičenja Šampioni bezgotovinskog plaćanja koje organizuju Kancelarija za IT i eUpravu i NALED, uz podršku kompanija Visa i Mastercard u periodu od 1. jula do 31. decembra 2019.

Od 1. jula pa sve do kraja godine,obaveštavamo sve građane naše opštine da prilikom pribavljanja dokumenta ili plaćanja poreza, postoji mogućnost plaćanja karticom svih obaveze u šalter sali lokalne samouprave uz najniže provizije – sve na jednom mestu, bez odlaska u banku ili poštu.

Na ovaj način, pored toga što se štedi vreme i novac, naša opština učestvuje i u nagradnoj igri gde će opština koja bude imala najviše transakcija u ovom periodu osvojiti nagradu u vrednosti 20000 evra za izgradnju dečijeg igrališta. Pored toga, pet prvoplasiranih dobiće internet prezentaciju „U službi građana, u skladu sa standardima internet prezentacije Vlade Srbije, a prvih 10 gradova i opština plaketu „Šampioni bezgotovinskog plaćanja koja će biti uručena na završnoj konferenciji u Beogradu.