petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POMOZIMO KOLIKO KO MOŽE, ALI BUDIMO HUMANI

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Gordanu Beoković (1970).

U julu mesecu 2018. godine Gordani je dijagnostifikovan karcinom pluća. Ubrzo joj je operativnim zahvatom odstranjeno levo plućno krilo.

Prvih mesec dana oporavka je proteklo uredno, ali nakon toga su se pojavili bolovi – žlezda na vratu je otekla, osećala je blage bolove u ruci i nogama. Gordana zatim odlazi u inostranstvo na dalju dijagnostiku, ali na žalost, ustanovljeno je da su se pojavile metastaze koje su zahvatile limfne žlezde i kosti. Pored svega, došlo je i do tromboze zbog recidiva, koju je neophodno sanirati radi uspešne terapije.

Gordana je započela lečenje hrabro, uz veliku podršku i veru da će iz svega izaći kao pobednik. Neophodna su joj sredstva za imunoterapije u kombinaciji sa još dve vrste terapija koje su joj prepisane na klinici u Beču. Terapije su trenutno jedina mogućnost da se opaka bolest zaustavi. Omogućimo Gordani da nastavi da vodi svoj život normalno, uživajuci sa porodicom i prijateljima.

Pomozimo Gordani! Upišimo 581 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Gordana pobedi opaku bolest! Budimo humani!