nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POŠTARI PENALIMA ODBRANILI TITULU U BIZNIS LIGI -SOMBOR

Debitanti penalima do treće pozicije

Finalno veče ovogodišnje Biznis Lige – Sombor obeležili dva dobra meča i oba su rešena izvođenjem penala. Najpre su u borbi za treću pziciju debitamti, ekipa kladionice SOCERBETA, svoje prvo učešće na ovom zanimljivom takmičenju završili pobedom nad dugogodišnjim učesnikom Lige, ekipom „MARE“, i osvojili treću poziciju.

Uoči susreta za treće mesto

U regularnom delu meča nije bilo golova, a akteri su prikazali dobar fudbal, pre svega borben i pun dinamike sa nekoliko dobrih prilika za gol. U izvođenju penala pokazali su se golmani, pa su izvođači umesto predviđena tri penala, dodatno pucali još po dva, a srećniji su bili „kladioničari“, bolje rečeno njihov poslednji izvođač, Devrnja, čiji je udarac sa sedam metara bio precizan i neodbranjiv za Dubravca.

Kapiten Pošte Đumić i organizator

Utakmica za naslov i dva stara znanca, finalisti POŠTA-SOMBOLED su se takođe predstavili publici u najboljem izdanju, ali i njihov meč je završen bez golova, pa se pristupilo izvođenju penala. I ovde su se istakli čuvari mreža, Bulat kod Somboleda i Molnar kod Pošte, a više sreće je imao ovaj poslednji i njegova ekipa je slavila sa 2:1, i tako odbranila prošlogodišnju osvojenu titulu.

Ivica Molnar najbolji golman turnira

Na svečanom proglašenju najboljih, ekipa SOCERBETA je nagrađena priznanjem za FER-PLEY, a od pojedinaca su, pored sudije turnira Darka Karačoni, još nagradjeni Mijatović iz drugoplsiranog sastava kao najbolji igrač turnira, zatim Ivica Molnar iz pobedničke ekipe kao golman i Jovanović iz „MARE“ kao najbolji strelac sa 5 golova.

Mijatović, najbolji igrač turnira

Ovogodišnje, četrnaesto izdanje Biznis lige proteklo je bez ijednog incidenta, a naredno je zakazano za drugu polovinu decembra tekuće godine.

Foto i tekst Vinko Janković