subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

POŠTOVANJE PROTIVNIKA PREČE OD GOLA

GEST ZA POHVALU I PAMĆENJE

U susretu Poleta iz Karavukova i apatinske Mladosti dogodio se jedan detalj koji će ostati upamćen kao fer-plej. Naime, kod rezultata 1:1 Kolja Jovojić, koji nastupa za Polet nezgodno je stao i došlo je do povrede. Tom prilikom je izgubio loptu i fudbaleri Mladosti su imali otvoren put ka golu i šansu koja bi se verovatno pretvorila u pogodak. U tom trenutku, na opšte iznenađenje svih prisutnih, sa klupe je ustao trener Apatinaca Slobodan Bačić koji je insistirao da se prekine akcija kako bi se ukazala pomoć Jovoviću.

Slobodan Bačić, potez za pohvalu

Poštujemo braću Jovović koji su ponikli u našim redovima i Koljina povreda je bila ključni razlog zbog koga smo prekinuli akciju. Preče nam je njegovo zdravlje od jednog gola, rekao je Bačić nakon susreta.

Nagrada za takav plemenit gest stigla je u samoj završnici utakmice kada je Gligorijević pogodio mrežu domaćina, pa je na neki način zadovoljena sportska pravda. Da li bi igrači iz protivničkog tabora tako postupili ili bi iskoristili priliku i postigli pogodak, samo oni znaju. Ono što je sigurno u sportu još postoji ljudskosti i ovaj potez stratega Apatinaca je za svaku pohvalu.