četvrtak, 6 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

POVRATAK PLEMENITE VEŠTINE

Doživljaj za pamćenje

Ljubitelji boksa u Somboru imali su prilike u subotu, 15. septembra, u kasnim večernjim satima da uživaju u čarima plemenitog sporta, jer im je BK Sombor u saradnji sa Bokserskim Savezom Srbije i Bokserskim savezom Vojvodine priredio Drugo veče boksa na šetalištu glavne ulice.
U osam održanih borbi, od pionirske do seniorske konkurencije, učestvovalo je 16 boksera iz pet klubova iz Vojvodine, koji su mnogobrojnoj publici prikazali zavidan kvalitet mečeva, a kako su borbe odmicale, atmosfera u publici je rasla, a kulminirala je u poslednjoj borbi večeri, kada su se sastali domaći član ekipe, tamnoputi južnoafrikanac Sulejman MODJI i Aleksa RAŠIĆ  iz BK Obilić (N. Sad).

Sulejman Modji oduševio posetioce

Svoj drugi meč u karijeri, nošen burnim navijanjem publike, Modji je rešio u svoju korist. I drugi meč iz konkurencije seniora izmedju Vladimira GUBAŠA (BK Sombor) i Velibora PUCARA (BK LUPUS -N. SAD) razgalio je publiku, a upravo taj dvoboj je poneo titulu najboljeg meča večeri, i oba takmičara su primila statue boksera za uspomenu na ovaj dogadjaj.

Mladi somborski bokser, Uroš DRAČA je proglašen najboljim bokserom večeri,a njegov matični klub je najbolji klub druge večeri boksa u Somboru.
Specijalne zahvalnice Bokserskog Saveza Vojvodine za popularizaciju i razvoj boksa u Somboru dobili su Slobodan Stanić i Stojan Knežević, obojica iz BK Sombor i somborski ugostitelj Vujaković.

Vinko Janković

Povezano:  PODRUČNA LIGA SOMBOR - OMLADINAC SRUŠIO LIDERA!