petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI DESETKOVANI PRED MEČ SA VRŠCEM

NA GOSTOVANJE BEZ OKOSNICE TIMA

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 na poslednje jesenje gostovanje u Srpskoj ligi Vojvodina, odlaze bez nekoliko standardnih prvotimaca. Put Vršca Prigrevčani će u subotu krenuti bez kapitena Vukovića, odličnog Švelje i mladog Leđanca, a krajnje je neizvesno da li će Nosković biti spreman, jer i dalje oseće bolove u leđima. Sasvi je izvesno da nema tima u Srpskoj ligi koji bi lako mogao da nadomesti izostanak pomenutih, jer su oni faktički nosioci igre.

Problemi pred gostovanje, trener Bratstva 1946 Sreten Jele Vilotić

Moramo zbiti redove, dati sve od sebe i ostvariti dobar rezultat. Znamo koliko nam znače ovi igrači, ali je utakmica veoma bitna i nememo vremena za očajavanje. Verujem u ostatak tima i ubeđen sam da će se zalagati, a onda se nadam da će se taj trud na kraju vrednovati povoljnim ishodom susreta. Gostovanje u Vršcu dolazi u nezgodan čas, ali takav je sport. Nakon ovog kola ostala nam je još jedna utakmica i onda sledi duža pauza, naglašava strateg Bratstva 1946 Sreten Jele Vilotić.

Rival Prigrevčana se pre početka sezone ubrajao u red ekipa koje su se trebale boriti za gornji deo tabele, jer poseduju odlične individualce i važe za jakog domaćina. Na svom terenu je u poslednje četiri utakmice Vršac ostvario tri pobede i jedan remi, pa se sa tim učinkom domogao osmog mesta na tabeli sa 20 osvojenih bodova.