petak, 3 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI POČELI PRIPREME ZA NOVO PRVENSTVO

ČAK OSAM NOVAJLIJA POJAČALO KONKURENCIJU ZA  MESTO U TIMU

Trenerski trio: Gavrilović, Vilotić i Cvetićanin

Tačno u zakazano vreme, u ponedeljak su fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 započeli pripreme za narednu takmičasku sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina. Na okupu su bili svi prvotimci iz predhodne sezone, a pojavilo se i osam novajlija koji su došli da se izbore za mesto u timu. Da li će neko od njih ostati i kolike su im vrednosti, proceniće trenerski trio: šef stručnog štaba Sreten Jele Vilotić, trener prvog tima Života Žićo Gavrilović i trener golmana Slobodan Boban Cvetićanin.

Nova sezona pred njima, prvotimci Bratstva 1946

Kao što priliči ozbiljnom klubu koji ima jasne ciljeve, igrače i trenere  pozdravili su sportski direktor Saša Korać, predsednik Predrag Ostojić i sekretar Igor Narančić. Potencijalnim prvotimcima predočen je stav kluba, namere i ono što se od svakog pojedinca očekuje. Stiče se utisak da su Prigrevčani odlučni da od samog starta krenu u borbu za naslov prvaka, a koliki im je rejting među fudbalerima dovoljno govori podatak da su svi ostali, a i broj novajlija koji su već prvog dana došli da se izbore za dres se grbom Bratstva 1946.

Igračima je predočen program rada i način na koji će se odvojati treninzi. Tokom pripremnog perioda Bratstvo 1946 će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, a to će biti prilika za svakog igrača da se nametne radom i igrom.