nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI POČELI PRIPREME

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 počeli su sa pripremama za nastavak takmičarske sezone u Srpskoj ligi Vojvodina. U zakazano vreme, sreda 30. januar 15 časova, na okupu su se pojavili svi na koje stručni štab u sastavu Sreten Vilotić, Života Gavrilović i Slobodan Cvetićanin računa.Pored već poznatih lica prvog radnog dana mogao se videti i izvestan broj novajlija koji su došli da se pokušaju izboriti za mesto u timu i da pojačaju konkurenciju. Tu su Dejan Juhik Hajduk Kula, Dejan Resanović TSC Bačka Topola, golmani Dabić (Bačka Subotica) i Kronić (Srbobran), potom Vukić (Srbobran), povratnik Nebojša Ivanović kao i dva omladinca OFK Mladosti Pavle Zorić i Dragan Stančević. U klubu nisu više Bajčev, Savanović, Leđanac, Nešković, Lapčić i Nikić.

Prigrevčani će kompletne pripreme odraditi na svom stadionu gde će u startu imati nešto jači tempo rada, a onda sledi serija kontrolnih susreta koji će poslužiti za uigravanje tima pred prvenstvene okršaje.

-Za nas je najbitnije da smo sačuvali okosnicu tima iz jesenjeg dela sezone. Od novajlija očekujem da se uklope u ritam rada i da se što pre prilagode ovdašnjoj sredini. Već od prvog treninga se naslućuje da su igrači orni za rad, jer smo radili u vedroj i opuštenoj atmosferi. Nadam se da će tako biti svo vreme i da ćemo ispuniti zacrtan program rada, naglašava streteg Prigrevčana Sreten Jele Vilotić i dodaje: – Za sada smo zakazali susrete 9. februara u Subotici sa Bačkom, potom 13. idemo u Vrbas, 17. gostujemo u Odžacima Tekstilcu, 21. februara igramo u Pazovi protiv Omladinca iz Starih Banovaca i 23. protiv Hajduka iz Divoša. Ovih dana pronaćemo rivala za poslednju proveru koja će nam biti ujedno i generalna proba pred početak prvenstva.