sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI POJAČALI SVOJE REDOVE

OJAČATI KONKURENCIJU NA SVAKOM MESTU

Kao što je najavljivano redovi prigrevačkog srpskoligaša polako se popunjavaju. Vernost sa Bratstvom 1946 sklopili su Obren Čučković i Dragan Markov (Hajduk Kula), Nemanja Stanojev i Nemanja Kraguljac (Bečej), Petar Tomašić (ČSK Čelarevo), Svetozar Borojević (Sloga Temerin) i Marko Zečević (Crvena zvezda Novi Sad).

Lista pojačanja nije zaključena, jer se u toku naredna dva do tri dana očekuje dolazak i ostalih koji će pokušati da se nametnu stručnom štabu u sastavu Milan Mitrović i pomoćnici Života Gavrilović i Slobodan Cvetićanin. Neizbežno je pitanje hoće li ekipa biti jača u odnosu na predhodne sezone i da li pridošlice imaju dovoljno kvaliteta da brane boje ekipe koja je poslednjih godina u samom vrhu srpskoligaškog fudbala. Odgovor će uslediti vrlo brzo, jer čim se ekipa formira znaće se koliki su dometi ovog sastava, a verovatno da će i kontrolni susreti otkriti sve vrline i eventualne mane svakog pojedinca.

Ono što se sada sa sigurnošću može tvrditi jeste činjenica da će konkurencija za svako mesto u timu biti žestoka, kao i podatak da je Zečević iskusan i veoma opasan napadač koji iza sebe ima na desetine utakmica u kojima se trebalo dokazivati i sasvim je izvesno da će njegovi kvalitet i iskustvo dobro doći.