ponedeljak, 25 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI REŠILI PRVENSTVO MEĐUOPŠTINSKE LIGE 1. RAZRED

LIPAR – BRATSTVO 2019 0:2

Strelci: Srđan Vuković i Nikola Makar

Fudbalerima prigrevačkog Bratstva 2019 trebalo je samo jedno kolo prolećnog dela sezone u MFL Sombor 1. razred da otklone sve dileme oko novog šampiona. Naime, oni su savladali u Liparu istoimenog domaćina sa 2:0 i ostvarili 13 uzastopnu pobedu u isto toliko odigranih kola, pa sada imaju tri boda više od Lipara, utakmicu manje i dvostruku pobedu u međusobnim susretima 4:0 i današnja 2:0, što je velika prednost u slučaju istog broja bodova.

Od jeseni u Područnoj ligi Sombor, ekipa Bratstva 2019

Pobeda izabranika trenerskog tandema Goran Panjević – Dragoljub Popović nije dolazila u pitanje, jer su Prigrevčani od prvog minuta bili bolji, diktirali su visok ritam igre i nametnuli svoj stil što domaćin nije uspeo da isprati, pa je morao da se pomiri sa porazom i činjenicim da će priliku za plasman u viši stepen takmičenja morati da potraži u novoj sezoni, jer ova je faktički odlučena.

U dosadašnjih 13 odigranih kola Bratstvo 2019 je ostvarili svih 13 pobeda uz gol razliku 60 datih i samo četiri primljena gola. Ovaj podatak je dovoljan pokazatelj kolika je bila superiornost Prigrevčana koji već sada mogu da stvaraju tim za narednu sezonu u Područnoj ligi Sombor. Sve čestitke za dosadašnji uspeh!