subota, 8 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRIGREVČANI ŠTO PRE ŽELE ZABORAVITI PANČEVO

PROTIV RADNIČKOG KAO PROTIV REALA

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva 1946 doživeli su prošle subote prvi ovosezonski poraz u Srpskoj ligi Vojvodina. Izgubili su u  okvitu trečeg kola u Pančevu od domaćeg Dinama sa 1:3 u igri gde su ispoljili neke slabosti koje je lukavi domaćin kaznio. Da li je ovaj poraz došao u pravo vreme, ili je na pomolu duža kriza, sve će se odgonetnuti već u subotu kada u Prigrevicu dolazi Radnički iz Nove Pazove, koji je nešto lošije startovao, ali koji poseduje veoma kvalitetan sastav.

Nema opuštanja, kapiten Bratstva 1946 Srđan Vuković

Ne smemo ponoviti grešku iz Pančeva. Održali smo sastanak i bili samokritični, tačnije priznali da smo prikazali slabije izdanje od onoga što redovno pružamo. Uveren sam da ćemo već u subotu pokazati novo lice i da će gledaoci zadovoljni napustiti stadion „Goran Nesvanulica – Klipi“. Rekao sam igračima da Radnički moraju shvatiti krajnje ozbiljno i utakmici prići kao da se igra protiv Reala, reči su trenera Bratstva 1946 Sretena Jeleta Vilotića.

Predpostavka je da niko u klubu nije gajio ambicije da ekipa ostvari sve pobede, ali je odavno poznato da ljudi koji vode klub cene isključivo zalaganje na terenu i korektan odnos prema klupskim bojama.

O svemu smo otvoreno pričali. Znamo koliko vredimo i nadam se da ćemo dokazati da je utakmica protiv Dinama bila samo splet nesrećnih okolnosti i trenutna slabost. Pred nama je serija dosta teških utakmica i sada imamo obavezu da krenemo odlučnije i da što pre zaboravimo ono što nam se desilo, kaže Vilotić.

Povezano:  PODRUČNA LIGA SOMBOR - OMLADINAC SRUŠIO LIDERA!