subota, 4 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PROBAJ NEŠTO NOVO, SVRATI I BIĆEŠ IZNENAĐEN

Stižu topliji dani, razlog više da se opustimo i probamo nešto novo. A to novo nas čeka u Pivnici na ćošku.

O’Hara’s Breving Compani

Osnovana porodicom O’Hara 1996. godine i još uvek porodična porodica, kompanija Carlov Breving takođe poznata i kao O’Hara’s Breveri, smeštena je u srcu tradicionalne irske regije slada i hmelja „Dolina Barrova“ koja ima snažne istorijske veze irskoj pivarskoj industriji. Pioniri irske renesansne zanatske renesanse, tim za pivare O’Hara kreće na put ka irskom pivskom pejzažu.

Paulaner 

Paulaner se pravi po tradicionalnom receptu i po bavarskom zakonu o čistoći piva iz 1516. godine. Svaka boca tog cenjenog piva dolazi u Srbiju direktno iz prve i jedine fabrike u Minhenu.

Paulaner Pšenično svetlo pivo je ikona među pšeničnim pivima i broj jedan pšenično pivo u Srbiji, ali i jedno od najomiljenijih pšeničnih piva u svetu. Paulaner Pšenično svetlo pivo je nefiltrirano pivo, nežno zlatne boje u čaši, ispod bogate čvrste pene. Već pri samom sipanju ovog piva u čašu oseti se blagi miris banane. Ljubitelji pšeničnih piva vesele se istančanoj aromi kvasca i predivnom penušavom blagom ukusu, koji dominira kod Paulaner Pšeničnog piva. Dobri poznavaoci piva pri konzumaciji ovog piva osete sekundarne i tercijalne arome, odnosno u aftertejstu se oseti finoća manga i ananasa, ali i  usklađenost, te fini balans slatkoće i gorčine.

Voćne rakije Premier

Prvoklasno voće, vrhunska tehnologija koja omogućava zadržavanje prirodnog mirisa voća, brižljivo balansirana jačina i stalna kontrola preko pedeset sastojaka naših rakija, omogućava da istinski uživate u svakoj kapi ovog jedinstvenog pića.

Voćne rakije Premier su namenjene poznavaocima i ljubiteljima dobrih, prirodnih rakija.

Mi ih pravimo od kajsija, dunja, šljiva, krušaka Viljamovki i grožđa sorte Hamburg.

Beskompromisni kvalitet naših proizvoda višestruko su nagradile i komisije na različitim sajmovima i specijalizovanim manifestacijama.

Da, sve to možete naći jedino u objektu čije ime se lako pamti, a usluge i asortiman, nikada ne zaboravljaju!