nedelja, 24 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PROLAZE VOZOVI SOMBORSKIM ŽELEZNIČARIMA

Novi poraz kraj pruge u Somboru ŽAK-Vojvodina(T) 1:6 (0:1)

U somborskom ŽAK-u ništa novo. I u sedmom kolu prvenstva Područne Lige, somborski železničari su propustili još jedan voz i novim porazom od Vojvodine iz Tovariševa, čvrsto se prikovali na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenog boda.
Samo jedan primljen gol u prvih 45 minuta utakmice davao je neku nadu da bi podmlađeni žakiovci mogli napraviti preokret, no međutim, gosti su sa lakoćom došli do novih bodova i sa pola tuceta napunili mrežu Đenića, koji inače nije golman i kome će ovo prvo stajanje među stativama ostati u ružnoj uspomeni. 
Narednog vikenda ŽAK gostuje u Bačkom Brestovcu i sa malim šansama se može vratiti ne poražen sa tog gostovanja.

ŽAK – Vojvodina (Tovariševo) 1:6 (0:1)

Igralište kraj pruge. Gledalaca oko 60. Sudija: Mitrović (Odžaci). Strelci: B. Trivunović u 64. minutu iz jedanaesterca za domaće, a Stanojev u 7., Bojanić u 55., Vučić 56., Ranisavljev u 62. iz jedanaesterca, Dmitrović u 69. i Vujanić u 85. minutu za Vojvodinu. Žuti kartoni: Đurišić (ŽAK), Mustafović (Vojvodina).

ŽAK: Đenić, Gagić, Česner, Momčilović (Vidaković, D. Trivunović), Gagicki, Đurišić, Lekaj, Bačić, B. Trivunović, Vulin (Carić), Bošković.Vojvodina: V. Bugarski, Nikolić, Ramić, Mustafović, Ranisavljev, Stanojev (Dmitrović), Vulić (L. Bugarski), Vučić (Subić), Vujanović, Bojanić

V.Janković