četvrtak, 21 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PROŠLE NEDELjE LEPO VREME IŠLO NA RUKU RADNICIMA NA UREĐENjU ZELENIH POVRŠINA

Predhodna nedelja započela je na način da su radnici na održavanju zelenila i parkova sproveli radove uređivanja zelenih površina u Bloku 112 u Apatinu, što podrazumeva košenje i grabuljanje pokošene trave, dok su radnice zelenila izvršile uređivanje cvetnih leja ispred Jaslica u Apatinu. 

Lepo vreme je poslužilo, pa su radnici zelenila tokom nedelje nastavili sa obavljanjem radova košenja, odnosno uređenja zelenih površina, na lokacijama kao što su glavna saobraćajnica, ulicama Dimitrija Tucovića i Petra Drapšina, Kružni nasip i ostale lokacije prema planu i programu. Tokom nedelje takođe su urađeni radovi na održavanju cvetnih površina u centru Apatina, kao i postavljanje zaštitnih stubića u ul. M.Obilića.

U petak je sprovedena velika akcija uređenja groblja, kod crkve ,,Srce Isusovo’’ u Apatinu, što podrazumeva košenje celokupnog prostora u i oko groblja, sakupljanje i odvoz trave.

Vikend je takođe protekao radno, tako što su radnice na održavanju zelenila i parkova vršile uređivanje cvetnih leja u centru Apatina, odnosno ulici Srpskih Vladara.

JKP “NAŠ DOM” APATIN