četvrtak, 2 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

PRVO OKUPLJANJE SOMBORSKOG RADNIČKOG PRED NOVU SEZONU

U nedelju, u prepodnevnim satima, fudbaleri somborskog Radničkog okupili su se na Gradskom stadionu pred početak nove sezone u Vojvodjanskoj ligi Sever.

Vladimir Zorica, član uprave najstarijeg fudbalskog kluba u opštini, pozdravio je sve koji su došli na prvo okupljanje i poželio im uspešnu takičarsku 2019/20. u četvrtoligaškoj konkurenciji. Na prvoj prozivci nije bilo igrača koji se nalaze na odmoru u nekim od odmarališta,

Na njih se računa u narednoj sezoni, prvotimci somborskog Radničkog

 i trojice standardnih prvotimaca iz minule sezone, Damira Vukovića, Milana – Mike Matijevića i Veljka Vukadinovića, koji su napustili tabor crveno-belih. O planovima za rad i eventualnim pojačanjima, klub će izdati saopštenje u narednih nekoliko dana, kada se sa odmora vrate svi na koje klub računa.


Sasvim je izvesno da će klub pripreme obaviti na Gradfskom stadionu, te da će prijateljske, pripremne utakmice igrati sa klubovima iz bliže okoline, a moguće je i učestvovanje na nekim od tradicionalnih turnira koji se organizuju tokom narednog perioda u somborskoj opštini.

V.J.