sreda, 8 decembraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RADNIČKI 1912 RAFALNO PROTIV VOJVODINE

Fudbaleri Radničkog 1912 iz Sombora već sada deluju veoma uigrano i odaju sliku jednog ozbiljnog sportskog kolektiva koji će igrati značajnu rolu u narednom prvenstvu Srpske lige Vojvodina. Nakon što su ostvarili identične pobede od 1:0 nad Spartakom iz Subotice i Bačkom iz Bačke Palanke, Somborci su u subotu prikazali efikasnu i više nego dopadljivu igru na gostovanju u Bačkom Gradištu, gde su se sastali sa domaćom Vojvodinom, članom Vojvođanske lige Sever. Izabranici trenera Nebojše Maksimovića slavili su golovima Rajkovića i Terzića po dva, Radovanovića, Antunića, Švelje i Pavića sa 8:0.

Pod dirigentskom palicom novog šefa stručnog štaba Nebojše Maksimovića, svi igrači Radničkog 1912 su se zalagali i znalački iskoristili ukazanu priliku, pa je izvesno da će novi strateg biti na “slatkim” mukama prilikom odabira startne postave.

Za Radnički 1912 u pomenutom susretu nastupili su: Ićitović, Radovanović, Mladenović, Bajić, Nemanja Lazić, Vukadinović, Rajkovača, Pavić, Simić, Bačić, Vukas, Pehilj, Liščević, Goronjić, Slavuljica, Terzić, Popović, Antunić, Vemić, Šveljo.