nedelja, 17 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RAMBO AMADEUS GOSTUJE U APATINU

“VEČE GLOMAZNE POEZIJE”

U utorak, 30. januara od 20 časova u Domu kulture, Apatinci će moći da uživaju u “Večeri glomazne poezije” u izvođenju jednog od najpopularnijih muzičara i stend ap komičara Ramba Amadeusa.On će govoriti svoju poeziju uz pratnju maestra Ivana Aleksijevića – Pančevca, najpoznatijeg džez pijaniste na ovim prostorima i šire.

Ulaznice za ovu predstavu su odavno “planule” i ne pamti se da je vladalo toliko interesovanje za gostovanje jednog umetnika, kao što je to ovoga puta. Udruženje građana “Moj Apatin”, je organizator ove priredbe, a Vladimir Simin je potvrdio da je interesovanje prevazišlo sva očekivanja i za one koji još očekuju da pronađu ulaznice evo jedne informacije.

Ulaznice su rasprodate, ali postoji mogućnost da se pronađe još koja i to će se znati u ponedeljak. Zainteresovani neka svrate do “Pivnice na čošku” i saznaju kakvo je stanje. Ostalo je nešto rezervisanih karata i ako ih nisu podigli staviće se u prodaju. Rambo Amadeus je jedinstven i suvišno bi bilo komentarisati njegove predstave. Ubeđen sam da će to biti veče za pamćenje i da će publika uživati.– rekao je Vladimir Simin.