četvrtak, 6 majaApa-press vam želi dobrodošlicu!

RASPUCANI STRELCI U MFL 1. RAZRED

Mreže se tresle 25 puta

Početak prvenstva u MFL Sombor I razred bio je više nego uspešan, a ono najvažnije, zbog čega se igra fudbal, a to su golovi, otvaranje prvenstva je nagovestilo goleadu na većini utakmica. Dvadesetpet postignutih golova na šest utakmica, ili 4,2 po jednom meču, lep je poziv gledaocima da se ove jeseni sve češće vide na igralištima gde se igraju utakmice ovoga ranga takmičenja. Raspoloženi su bili strelci u prvome kolu, imalo se šta videti, domaćini su trijumfovali na četiri meča, dok su gosti bili bolji na dva.

Predsednik PFS Dragan Bubanja predao je kapitenu OFK Šikare pehar za osvojeno prvo mesto u prošlom prvenstvu MFL II razred

Najviše golova je viđeno u Staparu, čak devet, ili u proseku svakih deset minuta se mreža tresla, a jednim više datim golom trijumfovali su domaći fudbaleri Hajduka nad Jedinstvom sa Velikog Salaša (5:4). Tri gola manje je palo u Kljajićevu, gde su fudbaleri domaćeg Korduna u mrežu golmana Dunava poslali šest lopti, a svoju su mrežu sačuvali. Na Bukovcu je Omladinac slavio sa 3:1 nad komšjama iz Kupusine, a za iznenadjenje kola se pobrinuo Terekveš, pobedivši Zadrugara iz Srpskog Miletića na njegovom terenu. Do bodova u gostima stigli su i šantićani, koiji su na gostovanju u Šikari gotovo u nadoknadi vremena došli do sva tri boda (2:0). Jednim, ali vrednim golom, Omladinac je u Deronjama bio bolji od Mladosti iz Kruščića i započeo trku osvajanjem sva tri boda. Posle prvoga kola polovina lige ima tri boda, a druga polovina je bez bodova. Po broju postignutih golova, na čelo tabele vinuo se Kordun iz Kljajićeva.

Povezano:  DANAS U PODRUČNOJ LIGI NEKOLIKO INTERESANTNIH UTAKMICA - MOŽE LI OMLADINAC DA IZNENADI ŠAMPIONA?