petak, 22 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RASTANAK KAPITENA I BRATSTVA 1946

VUKOVIĆ NAPUŠTA BRATSTVO 1946

Posle šest godina saradnje doskorašnji kapiten Bratstva 1946 Srđan Điđo Vuković doneo je odluku da karijeru nastavi u drugoj sredini. Kako sada stvari stoje on će pojačati redove Sloge iz Čonoplje, a potpis ugovora sa novim klubom očekuje se već prvih dana prelaznog roka. Vuković je važio za jednog od najboljih i najpouzdanijih igrača prigrevačkog srpskoligaša i bio je pokretač skoro svih akcija, pa je pomalo iznenađujuće da je donešena takva odluka.

Ovih dana trebalo bi sve da se okonča. Iza mene je jedan prelep period proveden u Prigrevici gde sam stekao veliki broj prijatelja, a smatram da smo i rezultatima opravdali sva očekivanja rukovodstva kluba. To je sve što u ovom trenutku mogu reći, ostalo će se znati narednih dana. Bilo je još nekoliko ponuda, ali o tome ne želim sada pričati, istakao je Vuković.

Sasvim je izvesno da će angažovanjem Vukovića Sloga biti kvalitetnija i da će napad biti još ubojitij, jer je popularni Điđo igrač koji zna da igra velike utakmice i važi za pouzdanom fudbalera.