utorak, 26 oktobraApa-press vam želi dobrodošlicu!

RIĐIČANI PREKINULI BODOVNU POST, BREŽANI I RASTINCI DEKLASIRALI GOSTE

Na četiri meča 28 golova, 7 po utakmici

Najefikasnije kolo u dosadašnjem delu prvenstva MFL Sombor 2, u kome je na 4 utakmice postignuto ukupno 28 golova ili 7 po meču. Najviše pogodaka videli su gledaoci u Bačkom Bregu i Rastini, gde su strelci po devet puta tresli mreže svojih protivnika. Fudbaleri Dinama 1923 su na svojoj popularnoj „Paji“, u danu kada je seoska slava „Miholjdan“, razgalili navijče i goste koji su došli da vide meč sa Jedinstvom-Lemeš, i sa tri nova boda, uz Rastinu 1918, u nastavku prvenstva prate vodeće Bratstvo 2019 iz Prigrevice.
Rastinci sigurnim koracima gaze ka vrhu, a slabašna Panonija iz Lalića nije mogla ništa na igralištu kraj Kaštela u najsevernijem selu na granici sa Mađarskom.
Prigrevačko Bratstvo 2019 uknjižilo je petu pobedu ove jeseni, a njihov gost iz Bezdana drugi poraz za redom. Četa trenera Panjevića iz kola u kolo je sve jača i ubojitija, i u ovom trenutku se može reći da nemaju rivala u ligi, od koga bi mogli da strepe za konačni trijumf, i prvu poziciju na kraju.
Prvu pobedu i prve bodove uknjižili su fudbaleri Graničara u Riđici, a poraženi Dinamo iz Sonte nije mogao da parira domaćinu, i da umanji njihovu želju za prvim bodovima. Ovom pobedom Riđičani su napravili pomak na tabeli i više nisu poslednji, jer je ta pozicija prepuštena Panoniji iz Lalića.
Narednog vikenda vodeće Bratstvo gostuje u Telečki, koja je u ovom kolu bila slobodna, Jedinstvo -Lemeš dočekuje Panoniju na svom igralištu u Svetozar Miletiću, Graničar putuje u Bezdan na noge Sportu, a Rastina u Sontu. U šestom kolu slobodan je Dinamo 1923 iz Bačkog Brega.

V.Janković